City of Wesopa

Gezellige middag in Wesopa met Dans van Dansstudio van Harten en Muziek van de Muziektuin/popacademie met als afsluiting de Greenday cover band.

Gratis toegang

De jeugd is deze middag aan zet met Streetdance om 13.00 uur en Popmuziek vanaf 13.45 uur. Kom, kijk, luister en geniet van het jeugdig enthousiasme op het Wesopa-podium. Rond 15.30 uur een knallend optreden van de Greenday cover band.

13.00 – 13.30: Streetdance van Dansstudio van Harten.
Dansstudio Van Harten biedt veelzijdige, kwalitatieve danslessen aan voor jong en oud op zeven locaties in de Gooi- en Vechtstreek, waaronder in Weesp. Ben je tussen de 2 en 75 jaar? Dan kun je bij Dansstudio Van Harten wekelijkse dansles volgen in jouw favoriete dansstijl: Hiphop, Modern Jazz, Peuterdans, Kidsdance, maar ook Klassiek Ballet, Zumba, Dancehall, Show/Musicaldans, etc. De selectieklassen zullen tijdens Weesp Gastvrij op zaterdag 29 juni spetterende optredens verzorgen in de city of Wesopa.

13.45 – 15.50:  Muziektuin Pop Academie Weesp / Vechtstede met 3 bands

13.45 – 14.15: Out of control
Out of control is de band van de Muziektuin Pop Academie op het Vechtstede College. Nog maar krap een jaar bezig hebben zij al een stevig repertoire opgebouwd met nummers als boulevard of broken dreams, zombie en werk van de red hot chili peppers. Dat beloofd wat voor de toekomst

 


14.15 – 15.50: CHAOS

Band van Karel, Oz, Elias, Friso, Joshua en Tigo. Hallo, wij zijn De band Chaos Wij zaten bij elkaar in groep 8 en zijn beste vrienden. Wij zijn sinds 2 jaar een band. Joshua is de pianist. Oz is de drummer.  Tigo zingt en Karel is de saxofonist. Dit jaar zijn Eliasen Friso op bas en el. gitaar erbij gekomen. We hebben in die tijd al veel nummers gespeeld. Onze eerste coach was Nienke Overmars en dit blok hebben we Victor Dirks. We repeteren op de Donderdag avond, van 8 tot 9 uur. En treden meestal op in de City of Wesopa.

14.45 – 15.15: Ablaze
Band van Mare, Lotte, Tijn, Cas, Jannes en Bastiaan uit de Muziektuin Popacademie Weesp. Inmiddels de kinderbands al lang ontgroeid maar nog lang niet uitgespeeld! Deze band speelt het liefst covers en doet dat op overtuigende wijze! Coole sounds uit de synths, groovende drums en fraaie samenzang maakt deze band uniek.


15.30 – 16.30: Greenday cover band.

“Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen’ Johan Cruijff zei het al. Dit geldt ook voor muziek, en Green Day, het rock/punk trio uit Oakland California beheerst dit tot in de puntjes. Hun grootste hits van het tijdperk Dookie, tot en met het laatste album Revelution Radio zullen gespeeld worden door Green Day coverband Warning, bestaande uit ervaren muzikanten uit Noord Holland. Ben jij een Basket Case of een American Idiot? Veiligheidsspelden in en knallen!’

Datum

jun 29 2019
Expired!

Tijd

13:00 - 16:30

Locatie

City of wesopa
Categorie
© Copyright - Weesp Gastvrij Design SvanR studio