Van Houtenkerk

12.15 – 13.00 uur: La La Familia
Otto en Iris Kruijsdijk spelen sinds een paar jaar elke zondag in de Hogeweyk in Weesp. Daar spelen zij een mix van eigen favorieten en bekende meezingliedjes voor de bewoners en hun familie. Het repertoire is daarop afgestemd. Voor het optreden in de Van Houtenkerk kiezen zij dit jaar voor de songs die zij zelf fijn vinden om te spelen. Houdt u van Jazz, popballads en een snufje latin kom dan kijken en vooral luisteren naar: LA LA FAMILIA

 

 

13.15 – 14.00 uur:  Popkoor Funtastic
Het modernste popkoor van Weesp en omstreken,  opgericht begin 2012. Het bestaat uit ruim 40 dames en heren maar kan nog mezzo sopranen gebruiken. Het koor maakt geen gebruik van notenschrift maar songteksten. Ze zingen oudere hits, maar zingen ook graag moderne nummers, die zowel het koor als het publiek aanspreken. Van Tina Turner tot Claudia de Breij en van Abba tot Adele kortom, FUNtastic heeft een zeer divers repertoire.

 

 

14.15 – 15.00 uur: Close and Classic
Vocaal ensemble, opgericht in januari 2019. Het ensemble wil zich onderscheiden door het niveau en door de keuze van een kleurrijk en levendig repertoire, dat enerzijds bijzondere klassieke muziek bevat, vooral uit de 16 e en 20 e eeuw, anderzijds swingende close harmony arrangementen. Er wordt meestal a capella gezongen, soms ook met pianobegeleiding. Dirigent (en pianist) is Hans van Breugel, die op velerlei gebied in muziek en theater zijn sporen heeft verdiend.

 

 

15.15 – 16.00 uur  Weesper Gemengd Koor
Vierstemmig koor van veertig enthousiaste mensen. Naast het klassieke genre, w.o. Mozart, Bach en Fauré zingen ze spirituals, bekende musicalstukken en popklassiekers van Queen, Leonard Cohen en de Beatles.

Datum

jun 29 2019

Tijd

12:15 - 16:00

Locatie

Oudegracht
Categorie
© Copyright - Weesp Gastvrij Design SvanR studio