Van Houtenkerk

De Gooische Muziekschool verzorgt een mooie, muzikale middag in de Van Houtenkerk aan de Oudegracht.

12.30-13.30 Trio Cabernet Docenten De Gooische Muziekschool
Met werken van onder andere Mozart, Piazzolla en Morricone

Bernd Jahn: Ik hoorde als kleine jongen het Adagio uit Mozarts klarinetconcert. Wat een ervaring! Opgegroeid in een klein dorpje, gelegen in een van de landschappelijk mooiste streken in zuidwest Duitsland ging ik in de jaren negentig naar Den Haag om op het koninklijk conservatorium bij John Ruocco Jazzklarinet te studeren. Tijdens en na mijn studie speelde ik in bigbands, jazzformaties, Filderphilharmonie, rockbands en musical producties. Ook geef ik les op verschillende muziekscholen.

Ik ben altijd op zoek naar muzikale vernieuwing en ga graag de uitdaging aan om nieuwe stijlen te verkennen.

…..to seek out new music. To boldly go where no man has gone before….

Mickey Wagner begon haar conservatorium opleiding aan de jong talent klas van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Marcel Baudet. Zij voltooide haar conservatorium piano studie DM klassiek bij Noortje Brons in Amsterdam. Daarna behaalde ze haar Master in de Ethno-Musicologie aan de Universiteit van Amsterdam. Mickey treedt op als pianist en als zangeres in diverse ensembles. Daarnaast geeft zij piano- en zangles bij de Gooische Muziekschool.

Lodewike van der Steen is haar muzikale carrière begonnen bij Johannes Lievaart met de Suzuki methode. Later volgde zij vioollessen bij Irma Strik en Jaqueline Monné. Na een jaar voorbereidende klas aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag bij Kerstin Hoelen, vervolgde zij haar studie aan het Fontys Conservatorium in Tilburg bij Annemieke Corstens (viool) en Gisella Bergman (altviool). Naast haar lespraktijk treedt ze op met diverse kamermuziek ensembles.

14.00-14.45 / 15-15-16.00
Poster Leerlingen concerten

 

 

 

 

 

 

 

16.15-17.15 Heel Weesp zingt
Weesp Gastvrij staat dit jaar in het teken van cultuur. Cultuur kun je niet alleen beleven als bezoeker maar je kan er ook actief onderdeel van uit maken door bijvoorbeeld te zingen. Zingen kan heel goed alleen, maar nog leuker is het om samen te zingen in een koor. Als je zingt laat je de adem door je lichaam stromen, dat geeft positieve energie en werkt heilzaam. Af en toe eens helemaal uit je dak gaan werkt bevrijdend. Je stem vrij gebruiken, zonder limieten, geeft een heerlijke ontspanning. Om deze ervaring met elkaar te delen nodigen we alle Weespers uit die dit ook willen ervaren om mee te doen aan: HEEL WEESP ZINGT. O.l.v Marco de Jong , pianist Hugo de Graaff Je staat er niet alleen voor, diverse koorleden uit de Weesper Koren zijn gevraagd om deze middag te komen ondersteunen. Zaterdag 25 juni Van Houten Kerk Tijdstip: 16.15 – 17.15 uur Aanmelden (verplicht) bij: marco@degooischemuziekschool.nl

Er geldt een minimum van 60 deelnemers. Je krijgt na aanmelding de bladmuziek en oefenbestanden.

Datum

jun 25 2022
Expired!

Tijd

12:30 - 17:15
Categorie
© Copyright - Weesp Gastvrij Design SvanR studio