City of Wesopa

Herengracht 23

Op deze prachtige locatie in het centrum van Weesp staat deze dag in het teken van muziek voor jong en oud(er). Maar we beginnen met spetterende optredens van dansstudio van Harten met wel 60 dansers.

Het huiskoor van de City of Wesopa, The City Singers, nemen het podium over en daarna komt  5th Dimensionzodat het publiek kan genieten van popmuziek uit de jaren 60-90. De middag sluit af in de grote zaal met optredens van jonge muzikanten van de Muziektuinclub die onder andere eigen nummers zullen laten horen.

Tussen 17 en 18 uur zijn er twee optredens in het theatercafé met eerst Home Alone en daarna Colour the Time.

’s Avonds is het feest in de grote zaal met van 20.30 uur Rhumble ’n Blues en vanaf 22 uur gaat het dak er af met de band Nasty Noises.

Van 13-18 uur | entree gratis.
Van 20-24 uur | entree 5 euro.

Programma City of Wesopa

Dansschool van Harten

Van 13.00 – 13.30 uur

Als start van Weesp Gastvrij in de City zullen enkele groepen van Dansstudio Van Harten een dansshow verzorgen. In ongeveer een half uur zult u een mix van dansstijlen te zien krijgen waarbij zowel gevorderde als recreatieve dansers voorbij komen. Van jong tot oud en van jazz tot Hiphop; alles komt voorbij.

Meer informatie over de dansstudio is te vinden via www.dansstudiovanharten.nl

The City Singers

Van 13.45 – 14.15 uur

Een van de groepen binnen de City is “The City Singers”.
Dit gemengd koor, opgericht in oktober 1995, bestaat uit ruim 40 leden. Wij zijn een laagdrempelig koor waar muzikaliteit door de jaren heen op een hoger plan is gebracht zonder de gezelligheid uit het oog te verliezen. Ons repertoire beslaat een breed scala, van pop tot musical en “Golden Oldies”.

5th Dimension

Van 14.30 – 15.30 uur

5th Dimension speelt de wat steviger pop nummers uit de periode 50 tm 90 (ongeveer). Denk dan aan Eric Clapton en Pink Floyd maar ook nummers als Wooly Booly  van eendagsvliegen als Sam the Sham and the Farao’s. Soms komen ook Oerend hard en de Sheuvelblues voorbij. Kortom: gewoon lekkere muziek.

Muziektuinclub

Van 15.45 – 17.00 uur

De kinderen van de verschillende bands van de muziektuinclub spelen weer de sterren van de hemel.

Zie hoe zij hun debuut maken op het Weesper City podium of al verder gevorderd zijn. Dankzij de bezielende leiding van Joachim Bosboom en zijn team ontwikkelen de kinderen hun muzikaal talent.

Home Alone

Van 17.00 – 17.30 uur

Wij zijn Home Alone, een akoestisch pop-trio. Met Mark van Loon op gitaar en zang, Thijmen van Loon speelt de cajon en Esther Bergmeijer zingt en speelt sax. Het repertoire bestaat uit nummer van o.a. van Lianne la Havas, Erykah Badu en Caro Emeral.

Colour the Time

Van 17.30-18.00 uur

Het duo ‘COLOUR THE TIME’ maakt authentieke en eigen akoestische muziek bijzonder, verrassend, spannend en sfeervol. De ene keer herinnert de muziek aan witte handschoenen, flonkerend zilver, vreugde en passie. De andere keer aan drama, vervlogen tijden en onbeantwoorde liefde. Het bewijst dat inspiratie is gevonden bij nogal wat muziekstijlen (van Hard Rock tot Folk) uit het verleden tot nu.

Fantasie, melodie en harmonie met zang en puur gitaar dat is  ‘COLOUR THE TIME’

Rhumble ’n Blues

Van 20.30 – 21.30 uur

Rhumble ’n Blues; classic blues rock van young of mind collective bestaande uit Elbert -drums (Weesp), Ben-bas  (Purmerend), Toni -gitaar (Diemen), Bruno – keys (Diemen) en Wouter-sang  (Amsterdam Ijburg). Sinds begin 2017 in deze samenstelling bij elkaar en spelen een mix van covers van Steve Ray Vaughn, Julian Sas, Joe Bonamassa, Jimi Hendrix, John Mayor en zoals de band-naam al doet vermoeden van the Doors. Dus geen geijkt platgespeeld cover-repertoire.

Nasty Noises

Van 22.00 – 24.00 uur

De band ‘NASTY NOISES’ speelt Old Covers en Rock & Roll.
De groep is sterk beïnvloed door muziek van oa. J.J. Cale, Carl Perkins, Johnny Cash, Rolling Stones etc. De drie gitaristen zijn docenten van de Universiteit van Amsterdam. De band treedt daarom vaak op in sociëteiten. ‘Nasty Noises’ is zang, 2 heldere en soms krakende gitaren, bas en ritme, energiek, zuiver en meeslepend.

Het dak gaat er af!

© Copyright - Weesp Gastvrij Design SvanR studio