Programma

Vanaf 11 uur barst het lost in Weesp, de 4e editie van Weesp Gastvrij start met het Circus der Componisten.
Kom beslist kijken want deze act is uniek!

De hele dag zijn er in het historische centrum live optredens van kunstenaars, straatmuzikanten, straattheater en leuke activiteiten voor de kleintjes. De winkeliers hebben interessante aanbiedingen en creatieve extraatjes en op de gezellige terrassen proef je de lekkerste hapjes en drankjes.

Zoals het een goed evenement betaamt is het festivalprogramma nog volop in ontwikkeling. Volg de website, Facebook en Instagram voor de laatste updates, leuke berichten en informatie over deelnemende winkeliers en hun acties.

De deelnemers zijn gepresenteerd op een mooie historische ansichtkaart ‘groeten uit Weesp’.

Shopping

De winkels zijn tot 19.00 uur open zodat je volop gebruik kunt maken van mooie aanbiedingen en kwaliteitskoopjes.

Reden genoeg dus om de winkels te bezoeken want naast de koopjes zijn er leuke winacties en mooie aankoopcadeautjes.

Cultureel

Het festivalprogramma is veelzijdig en bedoeld voor iedereen. Want (heel) jong tot (heel) oud kan vandaag genieten van wat wordt geboden.

Kom kijken en luisteren naar de straatmuzikanten, vaar gratis mee met de sloepen voor een korte toer over de Vecht, laat je kinderen schminken, knutselen, en meedoen aan een speurtocht terwijl jij geniet van de muziek, het eten en de gezelligheid.

Culinair

Weesp barst van de horeca. Cafés, restaurants, foodtrucks, en voor elk wat wils want er is volop keuze. Vlees of vis, kebab of oester, pizza of entrecote, chique culinair of informeel ‘gewoon’, biologisch of buitenlands, de eethuizen en restaurants in Weesp hebben veel te bieden.

Voor Gastvrij maken zij heerlijke festivalhapjes die zijn gemaakt om je te laten proeven en genieten. En dat voor een festivalprijs.

Festival activiteiten

Cultuur

De locaties en hun programma

Muziek, theater en dans: de hele dag plezier en vermaak

Museum

Ontdek de Weesper specialiteiten

© Copyright - Weesp Gastvrij Design SvanR studio